Floor Wijnheijmer
In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2019 heb ik de opleiding tot manueel therapeut succesvol afgerond. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in dienst van andere praktijken neem ik sinds januari 2021 Fysio Kerk en Zanen over.

Ik kijk graag op een brede manier naar het lichaam en naar het klachtenbeeld. Elk lichaam en persoon is uniek en ik ga met u op zoek naar de beste behandeling is. Ik ben ambitieus en ga altijd op zoek naar innovatie en/of verbetering.

MEER LEZEN...

De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aan de SOMT in Amersfoort heb ik de drie-jarige masteropleiding tot manueel therapeut behaald. Bovendien heb ik diverse scholingen tot musculoskeletaal echografist gevolgd. Als manueel therapeut heb ik veel affiniteit met nek, rug en hoofdpijnklachten. In het bijzonder heb ik ervaring in het behandelen van schouderklachten. Naast mijn werk sport ik graag (op dit moment vooral wielrennen) en hou ik van koken en reizen. Ik zet me graag in voor anderen en goede doelen. Zo ben ik op dit moment aan het trainen voor het beklimmen van de Mont Ventoux in het kader van “Klimmen tegen MS”.
BIG registratie Floor: 19919110104