Floor Wijnheijmer

Ik werk sinds 2014 als fysiotherapeut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in dienst van andere praktijken heb ik sinds januari 2021 Fysio Kerk en Zanen overgenomen. In 2019 heb ik de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT University succesvol afgerond. 

Ik kijk graag op een brede manier naar het lichaam en naar het klachtenbeeld. Elk lichaam en persoon is uniek en ik ga met u op zoek naar de beste behandeling. Ik ben ambitieus en ga altijd op zoek naar innovatie en/of verbetering.

MEER LEZEN...

Naast mijn opleidingen tot fysiotherapeut en manueel therapeut heb ik verschillende vervolgcursussen gevolgd. Als manueel therapeut heb ik veel ervaring in het behandelen van nekpijn, rugpijn en hoofdpijnklachten. Gewrichtsproblemen vind ik het mooist om samen met u op te lossen, in het bijzonder heb ik ervaring in het behandelen van schouderklachten.

Bovendien heb ik diverse scholingen tot (musculoskeletaal) echografist gevolgd. Ik vind het een prachtige toevoeging op het vak, waarbij we door echografie toe te passen gerichter in kaart kunnen brengen wat er aan de hand is. Naast mijn werk op de praktijk ben ik werkzaam als docent echografie bij het nationaal trainingscentrum voor echografie.

Naast mijn werk sport ik graag (op dit moment vooral pilates en wielrennen) en hou ik van koken en reizen.

Ik ben aanwezig op: maandag, woensdag en vrijdag

BIG registratie Floor: 19919110104