Myrna van Bijnen
Sinds 1999 heb ik bij Fysio Kerk en Zanen ruime ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met diverse lichamelijke klachten.
Nog steeds haal ik dagelijks voldoening uit het werken met mensen van alle leeftijden.

Een persoonlijke benadering staat bij mij op nummer één. Bij aanvang van de behandeling bespreek ik dan ook met u welk doel u wil bereiken en bekijken we samen welke stappen we kunnen nemen om dit doel te behalen.

MEER LEZEN...

De leidende vraag bij een eerste kennismaking is dan ook altijd: wat wilt u graag weer kunnen doen?

Een belangrijk uitgangspunt in mijn werkwijze om dit doel te behalen is tevens het geven van inzicht in het ontstaan van de klacht en het voorkomen van nieuwe klachten. Ik focus mij zodoende niet alleen op de huidige klacht of beperking, maar zet tijdens de behandeling zoveel mogelijk in op een klachtenvrije toekomst.

Omdat behandelingsmethoden regelmatig veranderen en er jaarlijks nieuwe behandeltechnieken worden ontwikkeld, is het als fysiotherapeut noodzakelijk om kennis te blijven verbreden. De afgelopen jaren heb ik me aan de hand van cursussen verdiept in onder andere: klachten omtrent lage rugpijn, medical taping concept (tapetechniek ter ondersteuning van spieren en gewrichten), schouderklachten (aan de hand van het Egmond Schuitemaker-protocol), revalidatie van schouderklachten bij o.a. cuff gerelateerde klachten  (het her-aanleren van patronen) en training en begeleiding van ouderen. Tevens ben ik aangesloten bij het heup-knienetwerk van het Alrijne ziekenhuis.

BIG registratie Myrna: 59048781604