Paula

Ik werk sinds 1993 als fysiotherapeut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een verpleeghuis en praktijk ben ik gestart met de studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit. Nadat ik in 2002 afstudeerde heb ik kennis vanuit de wetenschap en praktijk altijd gecombineerd in mijn behandelingen.

Als bewegingswetenschapper heb ik bij het Kenniscentrum AKB (Arbeid-Klachten Bewegingsapparaat), EMcare (arbeidspolikliniek) en Preferred Care (Kwaliteitsnetwerk voor fysiotherapeuten) gewerkt. Daar hebben we gezocht naar informatie uit de wetenschap om die te implementeren in onderzoeks- en behandelprotocollen voor fysiotherapeuten.

MEER LEZEN...

Tijdens mijn werk in Kliniek Zestienhoven (is nu een Bergman Clinics) heb ik veel mensen mogen begeleiden na een knie- of schouderoperatie. Vaak was ik verwonderd door het herstellende vermogen van ons lichaam.

Ik ben een puzzelende fysiotherapeut en ga altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten. Ik geef graag uitleg over hoe klachten ontstaan en over hoe uw lichaam reageert op pijn en op niet goed of te weinig bewegen.

Wat ik heel belangrijk vind is dat u inzicht krijgt in uw eigen bewegingspatronen, en in de balans tussen wat u van uw lichaam vraagt en wat het kan leveren. Het lichaam zendt signalen uit als deze balans verstoord raakt, en het is dan ook belangrijk dat u deze leert herkennen.

Ik ben een betrokken fysiotherapeut met een luisterend oor die samen met u zoekt naar de best passende aanpak.

Ook naast mijn werk help ik graag anderen. Ik ben twee keer, als vrijwilliger voor een periode werkzaam in Roemenië geweest.

Ik squash wekelijks en train bij Fit20.

BIG registratie Paula: 79041529704