Paula

Ik werk sinds 1993 als fysiotherapeut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een verpleeghuis en praktijk ben ik gestart met de studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit. Nadat ik in 2002 afstudeerde heb ik kennis vanuit de wetenschap en praktijk altijd gecombineerd in mijn behandelingen.

Ik ben een puzzelende fysiotherapeut en ga altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten. Ik geef graag uitleg over hoe klachten ontstaan en over hoe uw lichaam reageert op pijn en op niet goed of te weinig bewegen.

MEER LEZEN...

Wat ik heel belangrijk vind is dat u inzicht krijgt in uw eigen bewegingspatronen, en in de balans tussen wat u van uw lichaam vraagt en wat het kan leveren. Het lichaam zendt signalen uit als deze balans verstoord raakt, en het is dan ook belangrijk dat u deze leert herkennen.

Ik ben een betrokken fysiotherapeut met een luisterend oor die samen met u zoekt naar de best passende aanpak.

Vanuit mijn werk als bewegingswetenschapper heb ik veel ervaring met arbeids-fysiotherapie. Ook heb ik veel mensen mogen begeleiden (direct) na een knie- of schouderoperatie. Nog steeds ben ik verwonderd door het herstellende vermogen van ons lichaam.

Ook naast mijn werk help ik graag anderen. Ik ben twee keer, als vrijwilliger voor een periode werkzaam in Roemenië geweest. Daarnaast squash ik wekelijks en train ik bij Fit20.

BIG registratie Paula: 79041529704